Varmaa huoltoa ja ripeää korjausapua raskaammalle kalustolle

Raskaan kaluston ja maatalouskoneiden huolto ja korjaus

Juvan Autohuolto on luotto-osaaja myös raskaamman kaluston ja maatalouskoneiden huoltoon ja korjaukseen. Me varmistamme, että laitteesi toimivat kuten pitää!

Palvelemme perusteellisesti ennaltaehkäisevästä huollosta vaativampiin korjaustöihin kaikentyyppisten koneiden osalta, esimerkkeinä mainittakoon mm. 

  • traktorit
  • kuorma-autot
  • puimurit
  • paalaimet
  • silppurit
  • pienkoneet.

Ammattitaitomme perustuu vuosien kokemukseen ja jatkuvaan koulutukseen.  Saman katon alta löytyy laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita – myös näille raskassarjalaisille!

Joustavuus ja saavutettavuus ovat toimintamme kulmakiviä. Fiksaamme koneen joko korjaamon tiloissa tai tarvittaessa asiakkaan luona (jos mahdollista kyseisen huolto- tai korjaustyön kohdalla).

Varaa aika ja anna meidän pitää traktorisi sekä muut työjuhdat kunnossa!

Yhteystiedot ›

Säännöllinen huolto takaa maksimaalisen käyttöiän

Säännöllinen huolto varmistaa koneiden optimaalisen tehon sekä pidentää niiden käyttöikää. Tarjoamme laadukasta huoltoa, joka pitää koneesi huippukunnossa.

Huoltotöiden avulla pystytään tunnistamaan mahdolliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Näin voit välttyä odottamattomilta yllätyksiltä, joilla on tapana iskeä juuri siihen epäsuotuisimpaan aikaan.

Koneesi on asiantuntevissa käsissä: meillä on mittava kokemus kaikentyyppisistä maatalouskoneista, ja käytämme vain laadukkaita varaosia. 

Valitsemalla meidät huolto- ja korjauskumppaniksesi voit keskittyä ydinosaamiseesi rauhallisin mielin!

Kysy lisää ›

Vuokraamme henkilö- ja pakettiautoja sekä peräkärryä

Vuokra-autot ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika