Kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset

AD-peltikorjaamo Juvalla

Peltikolarit ja -vauriot ovat aina ikäviä, mutta ammattitaitoisella henkilökunnallamme on osaamista ja laitteet auton pelastamiseksi.

Peltikorjaamomme oikoo ja mittaa autosi tehtaan antamiin arvoihin autorobotin korinoikaisu- ja mittauslaitteilla.

Nelipyöräsuuntauslaitteiden avulla suoritetaan ja säädetään alustan ja akseliston mittaus.

Noudatamme aina valmistajien ohjeita ja auton takuuvaatimuksia. Tiedämme, että auto tarvitaan esimerkiksi kolaritapauksissa yleensä mahdollisimman pian takaisin. Niinpä annamme mahdollisimman tarkan arvion työn valmistumisajasta ja hinnasta, jotta omistaja ei joudu arvuuttelemaan turhaan.

AD-korjaamotili

Mietityttääkö hinta? Ei hätää, voit maksaa huollot ja korjaukset myös laskulla tai juuri sinulle sopivissa erissä AD korjaamo tilillä! Tiliasiakkaana saat 30–60 päivää maksuaikaa ilman kuluja ja korkoa. Tutustu rahoituksen sopimusehtoihin ja täytä luottohakemus helposti ja nopeasti täällä.

Varaa aika ›

Muut huolto- ja korjauspalvelut

Yleiskorjaus

Vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla suoritamme autoosi ja työkoneeseesi vaativatkin korjaukset. Kaikki automerkit kuuluvat osaamisalueeseemme.  

Yleiskorjaus ›

Maatalouskoneiden korjaus ja huolto

Huollamme ja korjaamme maatalouskoneet varmalla ammattitaidolla. Nopeaa ja joustavaa palvelua, jotta voit jatkaa työskentelyä mahdollisimman pian!

Maatalouskoneet ›

Ilmastointihuolto ja -korjaus

Tukesin (Turvatekniikan keskuksen) hyväksymänä huoltoliikkeenä huollamme autosi ja työkoneesi ilmastointilaitteet. Nykyaikaiset huoltolaitteemme ja koulutettu henkilökuntamme varmistavat ilmastointilaitteesi moitteettoman toiminnan.

Ilmastointihuolto ›

Vuokraamme henkilö- ja pakettiautoja sekä peräkärryä

Vuokra-autot ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika