Kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset

AD-autokorjaamo ja -huolto Juvalla

Valtuutettuna AD-autokorjaamona huollamme ja korjaamme autosi sen iästä tai merkistä riippumatta. Hoidamme kaikki määräaikaishuollot ja korjaustyöt.

AD on Suomen ja koko Euroopan suurin ketju, joka myy ja markkinoi auton varaosia, lisävarusteita, tarvikkeita sekä määräaikaishuolto- ja korjauspalveluita – siis kaikkea mitä autoilija kaipaa, riippumatta auton merkistä tai iästä.

AD-autokorjaamossa määräaikaishuollot ja korjaukset suoritetaan valmistajan vaatiman huolto-ohjelman mukaisesti takuulla ja ammattitaidolla, käyttäen aina alkuperäisiä tai alkuperäislaatuisia varaosia. Takuun säilymisestä on osoituksena merkintä autosi huoltokirjassa.

Vuoden 2009 alusta lähtien AD-ketjun kansainvälinen 24 kuukauden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa tehdyt työt ja asennetut varaosat työvirheiden, raaka-aineiden tai valmistusvikojen osalta.

Lisäturvan toimintaohjeet

Lisäturvan takuuehdot

AD korjaamo tili

Mietityttääkö hinta? Ei hätää, voit maksaa huollot ja korjaukset myös laskulla tai juuri sinulle sopivissa erissä AD korjaamo tilillä! Tiliasiakkaana saat 30–60 päivää maksuaikaa ilman kuluja ja korkoa. Tutustu rahoituksen sopimusehtoihin ja täytä luottohakemus helposti ja nopeasti täällä.

Muut huolto- ja korjauspalvelut

Yleiskorjaus

Vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla suoritamme autoosi ja työkoneeseesi vaativatkin korjaukset. Kaikki automerkit kuuluvat osaamisalueeseemme.  

Kunnostukset, korjaukset, asennukset

 • Moottorin ja vaihteiston kunnostukset
 • Katsastuskunnostus
 • Sähkökorjaus
 • Tuulilasien vaihto
 • Rengasasennukset
 • Ohjauskulmat
 • Autolämmittimien asennukset, huollot ja korjaukset (Webasto, Eberspächer)

Testit

 • Jarrutestit
 • Pakokaasutestit
 • EOBD-mittaus
 • Vikadiagnostiikan luku

Peltikorjaus

Peltikolarit ja -vauriot ovat aina ikäviä, mutta ammattitaitoisella henkilökunnallamme on osaamista ja laitteet auton pelastamiseksi.

Peltikorjaamomme oikoo ja mittaa autosi tehtaan antamiin arvoihin autorobotin korinoikaisu- ja mittauslaitteilla.

Nelipyöräsuuntauslaitteiden avulla suoritetaan ja säädetään alustan ja akseliston mittaus.

Noudatamme aina valmistajien ohjeita ja auton takuuvaatimuksia. Tiedämme, että auto tarvitaan esimerkiksi kolaritapauksissa yleensä mahdollisimman pian takaisin. Niinpä annamme mahdollisimman tarkan arvion työn valmistumisajasta ja hinnasta, jotta omistaja ei joudu arvuuttelemaan turhaan. 

Ilmastointihuolto ja -korjaus

Tukesin (Turvatekniikan keskuksen) hyväksymänä huoltoliikkeenä huollamme autosi ja työkoneesi ilmastointilaitteet. Nykyaikaiset huoltolaitteemme ja koulutettu henkilökuntamme varmistavat ilmastointilaitteesi moitteettoman toiminnan.

Ilmastointilaite tulisi tarkistuttaa vähintään kahden vuoden välein. Tarkastuksen yhteydessä tutkitaan vuodot, poistetaan alipaineen avulla järjestelmästä kosteus ja täytetään oikea määrä kylmäainetta.

Varaosat

AD-varaosamyymälä

AD-varaosamyymälästämme löydät laajan valikoiman auton varaosia, tarvikkeita ja lisävarusteita.

Tilauksesta kauttamme kaikkien merkkien varaosat.

 • Alkuperäisvaraosat. Varmista autosi luotettavuus käyttämällä aina alkuperäisiä alkuperäisvaraosia, jotka ovat suunniteltu mallikohtaisesti auton kokonaisuus huomioon ottaen valmistajan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti.
 • Tarvikeosat kaikkiin merkkeihin. Laatu ja luotettavuus on toimintamme avainsanoja. Valvomme tarkasti myymiemme tuotteiden laatua. AD-ketjun pitkäaikaiset asiakassuhteet ajoneuvoteollisuuden komponenttivalmistajien kanssa mahdollistavat sen, että alkuperäiset varaosat ovat osa liiketoimintaamme.

Voiteluaineet ja öljyt

 • Mobil-voiteluaineet ja öljyt tunnetaan ympäri maailman suorituskyvystään sekä tuotekehityksestään. Mobil on eräs laajimmin tunnettuja ja luotettuja suorituskyvyn tuotemerkkejä – erityisesti silloin, kun kyseessä on teknisesti vahvojen voiteluaineiden valmistaminen.
 • Teboil-voiteluaineet ja öljyt. Teboililla on laaja valikoima voiteluöljyjä ja -rasvoja sekä kevyen että raskaan ajoneuvokaluston kaikkiin voitelutarpeisiin. Teboil tuo markkinoille aktiivisesti uusia tuotteita, mikä lisää asiakkaan mahdollisuuksia valita tarkoitukseen parhaiten soveltuva voiteluaine.

  Katso Teboil-voiteluainesuositukset tästä.

Hydrauliikka

Hydrauliletkutuotanto: nipat, liittimet ym. 

Työkoneet

 • Traktoritarvikkeet. Maatalouskoneiden varaosat ja tarvikkeet.
 • Työkonetarvikkeiden erikoisliike

Sähkö

 • Autosähkötarvikkeiden erikoisliike
 • Sähkötarvikkeet
Kysy lisää ›

Päivystys ja hinauspalvelu Etelä-Savossa

Jättikö kiesi tien päälle? Me autamme! 

Suoritamme kevyen kaluston nostot ja siirrot vuorokauden ajasta riippumatta. Saavumme ripeästi paikalle, ja pystymme suorittamaan myös pienkorjauksia paikan päällä. Soita siis meille, olipa kello mitä tahansa. 

Päivystyksemme ja hinauspalvelumme tavoitat

Arkisin klo 8–16

010 239 1550 (mpm/pvm)

Iltaisin ja viikonloppuisin

0500 373 451

Vuokraamme henkilö- ja pakettiautoja sekä peräkärryä

Vuokra-autot ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika